TINIS COMPANY se bavi trgovinom stakla kao i svih pratećih proizvoda koji su potrebni za izradu termo stakala. U našem asortimanu nudimo i raznovrsno građevinsko staklo, reljefno staklo, srebrna ogledala, reflektivna stakla, laminantna stakla, obojena stakla, lakovana stakla… a našim kupcima nudimo i prateći materijal kao što su lajsne za termoizolaciona stakla, izolacione kuglice, zaptivne mase i druge neophodne proizvode.

Veoma smo ponosni na činjenicu da smo i jedini distributeri najsavremenijih “toplih”  savitljivih lajsni za izradu termo stakala renomirane firme Edgetech.

Staklo koje nudimo našim kupcima je prvoklasnog kvaliteta, testirano  i od  priznatih je dobavljača sa kojima sarađujemo dugi niz godina. Veliki izbor raznog stakla je dodatna pogodnost za naše kupce jer na jednom mestu mogu da pronađu sve sto im je potrebno.

Naši zaposleni su im na usluzi u izboru, sečenju, isporuci  kao  i savetima pri odabiru. Iako većinu naših stalnih kupaca sačinjavaju profesionalni stakloresci i proizvodjači termo stolarije, mi smo uvek tu da im izađemo u susret i zadovoljimo sve njihove potrebe.