Pozovite nas

+381 11 3471705

EXTRA CLEAR

Karakteristike

Extra clear je veoma transparentno ekstra jasno staklo, koje ima vrlo malo zaostale boje. Jedinstvenog je izgleda i specifičnih optičkih osobina.
Extra clear staklo ima sledeće prednosti u odnosu na obično float staklo:

Odlična transparentnost: njegova transmisija svetlosti je veća od konvencionalnog stakla, posebno kada se koristi ekstra debela podloga ili sklopovi materijal.

Visoka neutralnost: optimizovan prikaz boja i kontrasta. Boje objekata ostaju žive i prirodne. Ovaj kvalitet je veoma važan u aplikacijama kao što su vitrine u muzejima, juvelirnicama itd.

Praktično bezbojno: kada se koristi u gustim konfiguracijama, upotreba ekstra prozirnog stakla rezultira praktično bezbojnim proizvodom. Zelena primesa, karakteristična za običnu flotu uočljiva u većim debljinama, značajno je smanjena.

Osvetljenje i dubina: bez zelenog odsjaja duž ivice Extra clear proizvod je posebno svetao. Ovaj kvalitet je posebno očigledan kada se koristi beli lak ili emajl.

Extra clear je dostupan u rasponu debljina, od 3 mm do 19 mm. Extra clear može se kombinovati sa mnogim proizvodima, uključujući razna sigurnosna stakla kako bi se obezbedila zaštita od povreda u slučaju loma.

Scroll to Top