Pozovite nas

+381 11 3471705

Sertifikati

Klub prijatelja UNICEF-a

Kompanija je član „Kluba prijatelja UNICEF-a“. Cilj „Kluba prijatelja UNICEF-a“ je da podigne svest da su deca briga svakog pojedinca, svake kompanije, celog društva, da ukaže na neophodnost brige o deci, kao i da omogući što većem broju ljudi moguće davati redovne mesečne donacije, bez obzira na iznos, za podršku aktivnostima UNICEF-a.

Sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom

Sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom dokazuje da je sistem menadžmenta TINIS DOO BEOGRAD proveren od strane sertifikacionog tela i da su ispunjeni svi zahtevi određenog standarda koji sadrži zahteve za sistem menadžmenta.

Dun & Bradstreet platinasta bonitetna izvrsnost AAA

Dun & Bradstreet d.o.o. kompaniji Tinis dodelju Platinasti sertifikat boniteta za izvrsnost u bonitetu 2022. godine. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

Excellent SME Serbia

TINIS DOO BEOGRAD poseduje Excellent SME Serbia sertifikat, za poslovanje koje se poklapa sa direktivama EU i koje promoviše uspešna mala i srednja preduzeća kao bezbedno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparentnosti na tržištu.

Scroll to Top