Pozovite nas

+381 11 3471705

SATINATO STAKLO

Opis

Satinato je mat prozračno staklo i može se koristiti za poboljšanje više oblasti kuće. Dobija se nagrizanjem jedne strane Float stakla ili Extra clear stakla kiselinom. Kao delimično providan proizvod, emituje svetlost istovremeno obezbeđujući pomračenje i viziju kontrole za privatnost iz susednih područja.

Satinato je namenjen prvenstveno za unutrašnju upotrebu i nudi iste prednosti fleksibilnosti prerade i ugradnje , trajnosti i održavanje kao i obično float staklo.

Dostupan je u: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm debljine, ali i u debljinama 5mm, 12mm, 15mm i 19mm, na zahtev kupca.

Upotreba

Satinato može da se koristi u stambenim i poslovnim objektima kao što su kancelarije, hoteli i restorani, u izradi:
Vrata
Ograde i čuvanje
Gazišta stepeništa
Pregrade
Tuš kabine
Nameštaj, npr. vrata plakara, police, stolovi…

Prednosti

Sofisticirani Izgled:

Ravnomerno nagrizan izgled i svilenkasta završna obrada omogućava dizajnerima da stvore elegantne i svetle enterijera, koji koordiniraju savršeno sa drugim materijalima kao što su mat ili polirani metali, itd. Može se koristiti za kreiranje zapanjujućih estetskih efekata.

Visok prenos svetlosti:

Satinato pruža privatnost skrivajući neželjenu pažnju i ometanja, bez narušavanja nivoa osvetljenja. Ima sličnu svetlosnu propustljivost kao i obično float staklo.

lako održavanje

Zahvaljujući satensko – glatkoj površini, na Satinatu se ne zadršava prljavština ili otisci prstiju na primer, kao što je to slučaj sa peskiranim staklima.

Neograničene dizajnerske mogućnosti

  • Sečenje
  • Bušenje
  • Zarezivanje
  • Screen – printed
  • Kaljenje
  • Laminiranje
Scroll to Top