Proizvodi za vruću aplikaciju

Projektovana poliurea i drugi proizvodi u spreju

Što je veća površina, to se više ceni nanošenje i brzo sušenje vrućih projektovanih proizvoda. U Tinisu, za proizvode na bazi poliuree i poliuretana, imamo širok spektar proizvoda u spreju za sve vaše potrebe za hidroizolacijom.

Hidroizolacija toplo projektovana

Polyurea Rayston – Čista poliurea za kontakt sa vodom

Ova čista poliurea je proizvod odličnih kvaliteta, čak i među vrućim projektovanim proizvodima. Ima visoku hemijsku otpornost i visoka mehanička svojstva. Zadovoljava sanitarne kriterijume kvaliteta vode, što ga čini idealnim za hidroizolaciju instalacija za pitku i zaostalu vodu. Naša čista poliurea je takođe pogodna kao hidroizolacija za betonske konstrukcije ili za sekundarno zadržavanje, deponije, tunele itd.

Impermax Polyurea H – Hibridna poliurea za prekrivanje

Impermax Polyurea H je modifikovana poliurea smola. Jeftinija je alternativa čistoj poliureji za premazivanje betonskih konstrukcija ili krovova. Nešto je sporije i više izravnava očvršćavanje od čiste poliuree.

Impermax Polyurea H Flex –visoka fleksibilnost i sertifikat za daske za mostove

Impermax Cold Polyurea je brzosušeća ručna poliurea kompozicija Stvara visoko elastičnu membranu sa sposobnošću da premosti pukotine. Idealan je za hidroizolaciju betonskih konstrukcija, krovova, terasa itd. kao i rezervoara za vodu.

Impermax 2K – Poliuretan za krovove sa vrućim nanošenjem

Impermax 2K je dvokomponentna poliuretanska membrana umerene reaktivnosti za nanošenje elastičnih membrana koje premošavaju pukotine. Brzo se očvršćava i ne sadrži rastvarače. Idealan je za betonske hidroizolacione radove i krovove.

Polyurea Rayston X5 –ekspanzivna poliurea

Ova projektovana pena dostiže do pet puta svoju početnu zapreminu i koristi se u hidroizolacionim sistemima i kao prajmer i kao hidroizolaciona membrana samostalno, sa dodatnom izolacijom.

Naša veza sa PDA – dodatna vrednost

Naš dobavljač Krypton Chemical deo je Evropskog udruženja za razvoj poliuree (PDA Europe), Evropskog udruženja za razvoj poliuree. Ovo nam omogućava da naše kupce uvek informišemo o najnovijim trendovima u razvoju i primeni projektovane poliuree. Garantujemo da ćemo iskoristiti ovo znanje da ponudimo najbolju uslugu našim klijentima.

Scroll to Top