Poliuree za industriju

Zbog svojih dobrih performansi, poliuree su fantastičan materijal koji se koristi kao zaštitne membrane u mnogim oblastima. Vruća projekcija omogućava homogenu nanošenje nekoliko debljina, različite završne obrade i veoma brzo očvršćavanje. U našem asortimanu poliuree za industriju naći ćete poliuree različite tvrdoće i fleksibilnosti za sve vrste primena. Uprkos tome, poliurea ostaje veoma lagan proizvod sa velikom stabilnošću.

Zbog svojih dobrih performansi, poliuree su fantastičan materijal koji se koristi kao zaštitne membrane u mnogim oblastima. Vruća projekcija omogućava homogenu nanošenje nekoliko debljina, različite završne obrade i veoma brzo očvršćavanje.

U našem asortimanu poliuree za industriju naći ćete poliuree različite tvrdoće i fleksibilnosti za sve vrste primena. Uprkos tome, poliurea ostaje veoma lagan proizvod sa velikom stabilnošću.

A ako vam treba više informacija o našem asortimanu poliuree ili drugih proizvoda specifičnih za industriju, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tehnički tim će vam rado pomoći i otkriti kako možemo biti korisni u vašem sledećem projektu.

Scroll to Top