Proizvodi za hladno nanošenje

Hladna tečna hidroizolacija

Naši proizvodi za hladno nanošenje jednokomponentne hidroizolacione smole su idealno rešenje za veliki broj hidroizolacionih radova. Bilo da se radi o poliuretanskim smolama ili akrilnoj gumi, verujemo da imamo najpogodnije rešenje za vaš posao.

Jednokomponentna hladna hidroizolacija

Proizvodi za hladno nanošenje su ekonomično rešenje za hidroizolaciju balkona, terasa i teško pristupačnih mesta, zahvaljujući činjenici da se nanose valjkom ili četkom i ne zahtevaju skupu i glomaznu opremu za toplo nanošenje.

Impermax asortiman – elastična hidroizolacija

Impermax je elastomerna membrana od tečnog poliuretana koja, kada se stvrdne, stvara elastičan, kontinuirani premaz, otporan na vremenske uslove, odličnog prijanjanja i 100% vodootporan. Poseduje ETE 06/0263 sertifikat sa korisnim vekom od 10 i 25 godina. Ova poliuretanska membrana i sve njene varijante mogu se nanositi na širok spektar podloga kao što su beton i malter, razne metalne površine, PVC i poliuretanska pena, između mnogih drugih.


Uz Impermax nije potrebno koristiti armature za mrežu ili filc (osim na pojedinačnim tačkama i detaljima). Zahvaljujući svojim karakteristikama, savršeno je rešenje za hidroizolaciju:

  • Ravni krovovi, balkoni i terase
  • Kupatila (tuševi), kuhinje i enterijeri teško dostupni
  • Tribine i stepenice
  • Kanali i rezervoari za vodu

Postoji Impermax rešenje za sve potrebe:

  • Impermax ST – semitiksotropna smola (ne odvaja se). Ova membrana se preporučuje za nepravilne ili nagnute površine.
  • Impermax Tixo – Ova tečna poliuretanska membrana može se nanositi čak i na vertikalne površine zahvaljujući svom tiksotropnom karakteru visokog viskoziteta. Idealan je za obradu detalja i aukcije.
  • Impermax SF –Uobičajeno Impermax rešenje, sada bez rastvarača. Idealan za radove na hidroizolaciji u područjima sa malo ventilacije.
  • Impermax QC – Brzosušeća tečna poliuretanska membrana. Specijalno dizajniran za primenu na niskim temperaturama.
  • Impermax A –Ova jednokomponentna smola se preporučuje kao drugi sloj na Impermax systemu. Njegova bela boja deluje kao odličan hladni krov i preporučuje se njegova primena na palubama gde se nastoji smanjiti osećaj toplote.

Impermax asortiman – elastična hidroizolacija

Impermax je elastomerna membrana od tečnog poliuretana koja, kada se stvrdne, stvara elastičan, kontinuirani premaz, otporan na vremenske uslove, odličnog prijanjanja i 100% vodootporan. Poseduje ETE 06/0263 sertifikat sa korisnim vekom od 10 i 25 godina. Ova poliuretanska membrana i sve njene varijante mogu se nanositi na širok spektar podloga kao što su beton i malter, razne metalne površine, PVC i poliuretanska pena, između mnogih drugih.

Acrimper

Membrana od akrilne gume, neprekidna, elastična, otporna na vremenske uslove, sumporne isparenja, ultraljubičaste zrake, led i, uopšte, agresivne agense. Acrimper je pogodan za hidroizolaciju kosih krovova i terasa (gde nema nakupljene vode), spojeva dimnjaka ili prepusta.

Impermax Aqua

Jednokomponentna poliuretanska membrana na bazi vode za krovnu hidroizolaciju. Veoma se lako nanosi i nudi visoku tiksotropiju. Kada se očvrsne, ima mnogo viši nivo performansi u poređenju sa drugim membranama na bazi vode.

JEDNOKOMPONENTNA, HLADNO NANOŠENA POLIURETAN-HIDROIZOLACIJA

Impermax B 1K je jednokomponentna poliuretan-smola visoke tiksotropije i odličnih mehaničkih svojstava. Posebno je dizajniran za izvođenje teških detalja i završnih obrada u projektima hidroizolacije sa asfaltnom tkaninom i drugim membranama, garantujući kontinuitet i nepropusnost sistema. Ima visoku adheziju na različite vrste nosača, posebno na asfaltnu tkaninu. Takođe se preporučuje za hidroizolaciju temelja.

Zaštita i sanacija betona prema evropskom standardu EN-1504-2.

Dvokomponentna hladna hidroizolacija

Među našim asortimanom dvokomponentnih hidroizolacionih proizvoda naći ćete mnogo opcija za različite potrebe.

Impermax Aqua 2K

Impermax Aqua 2K je tečna poliuretanska membrana idealna za hidroizolaciju. U skladu je sa CE98 / 83 / CE standardom, koji se može koristiti u kontaktu sa vodom za ljudsku upotrebu. To ga čini idealnim proizvodom za hidroizolaciju rezervoara, cisterni ili kanala, kao i u ribnjacima.

Može se lako naneti na širok spektar nosača koji se koriste u hidrauličnim infrastrukturama kao što su beton, malter, poliester ojačan fiberglasom.

Impermax EP

Dvokomponentna epoksidna smola, veoma visoka tiksotropija, 100% čvrste materije, kompatibilna sa mokrim betonskim podlogama (ne stajaća voda) i sa visokom hemijskom otpornošću u stalnom kontaktu sa otpadnom vodom. Specijalno dizajniran kao unutrašnja obloga šahtova i drugih konstrukcija, posebno ukopanih i bez pokreta podrške.

Impermax 2KM

Impermax 2KM ima odlične karakteristike čvrstoće. Prohodan je bez potrebe za posebnom zaštitom. Impermax 2KM je proizvod bez rastvarača i Geomak geotekstilna armatura se može nanositi do 2kg/m2 u jednom sloju.

Impermax Cold Polyurea

Impermax Cold Polyureaje brzosušeća ručna poliurea kompozicija Stvara visoko elastičnu membranu sa sposobnošću da premosti pukotine. Idealan je za hidroizolaciju betonskih konstrukcija, krovova, terasa itd. kao i rezervoara za vodu.

Impermax Cold Polyurea SF

Naša hladna poliurea takođe postoji bez rastvarača. Brzo se suši, nezapaljiv i izuzetno elastičan, idealna je hidroizolacija za unutrašnje (vlažne prostorije) i eksterijere (krovove) kada je potreban sistem potpuno bez rastvarača i brzo očvršćavanje, posebno pri niskim temperaturama.

Scroll to Top