Vezivni proizvodi

Vezivna sredstva za dekorativne trotoare

Sistemi aglomeracije od prirodnog mermera ili gumenih agregata su spektakularni. Izgledaju veoma lepo, dreniraju i veoma su otporne. Tajna su naše poliuretanske i epoksidne smole.

Kamena veziva

Za aglomeraciju prirodnog kamena postoje različite vrste providnih smola za različite primene.

Pavistone 1K – Providna jednokomponentna smola

Pavistone 1K je jednokomponentna poliuretanska smola specijalno dizajnirana da se koristi kao vezivo za agregate od lomljenog prirodnog kamena. Rezultat je gladak, atraktivan i moderan pod. Drenira, nema spojeva i zahteva malo održavanja. Idealan je za pravljenje bazena od drveća, za dekoraciju unutrašnjih i spoljašnjih podova, za ukrašavanje bašta, pešačkih površina i staza itd. Preporučuje se samo za čisto i suvo kamenje Pavistone sistema.

Pavistone 2K UV – alifatičan i pristupačan

Alifatični dvokomponentni poliuretanski sistem. Ekonomičnija je od monokomponentne smole i može se koristiti sa lakšim agregatima.

Pavistone 2K

Dvokomponentni aromatični poliuretanski sistem, ekonomičan i brzo se suši. Preporučuje se upotreba sa tamnim tonovima.

Pavistone Epoxy LY

Pavistone Epoxy LY je dvokomponentna epoksidna smola za aglomeraciju agregata tamnih tonova gde se ne vidi žutilo.

Pavistone Epoxy UV

Pavistone Epoxy UV je dvokomponentna epoksidna smola stabilna na UV zrake. To je verzija Pavistone smole za upotrebu sa svetlim agregatima.

Vezivni proizvodi za reciklirane gumene granule (SBR O EPDM)

Šta ako umesto kamena želimo da aglomeriramo gumu? Lako. Dobićemo udoban i šaren trotoar. Savršen dečji pločnik. Zatim ćemo vam objasniti sa kojim smolama se gumene granule mogu aglomerirati.

Vezivo od gumene mrvice

Jednokomponentna, nisko-žuta aromatična poliuretanska smola. Idealan je proizvod za aglomeraciju granula SBR ili EPDM za stvaranje mekih kolovoza u boji za dečije igraonice, jame za drveće i ukrasne trotoare.

Vezivo za alifatičnu gumenu mrvicu

To je alifatična poliuretanska smola. Verzija veziva od gumene mrvice otporna na promenu boje. Vezivo od alifatske gume je pogodno za kombinaciju sa EPDM granulama.

Scroll to Top