Profilit staklo

U obliku slova – U konfiguracija stakla proizvodi visoku snagu strukture unutar kanala, što mu omogućava da bude instaliran na visokom nivou ili u velikim dužinama jedinica bez potrebe za dodatnom horizontalnom ili vertikalnom podrškom.

Prednosti:

Pravi nivo osvetljenja: Svetlo pomaže da se poboljša kvalitet života, ali preterana sunčeva svetlost može biti iritantna ili štetna . Profilit staklo doprinosi postizanju pravog nivoa osvetljenja.
Zahvaljujući kvalitetu štampanog stakla, tekstura graviran na njegovoj površini omogućava odličnu difuziju svetlosti .
Jednostavna instalacija: Instalacija Profilit stakla je brza i jednostavna zbog sistema zasnovanog na aluminijumskih profila , zajedno sa dodacima za ugradnju .
Toplotna i zvučna izolacija: Sa ili bez armature, može se instalirati sa jednim ili dva    (tipa obostrano) zatvaranja, opcija koja poboljšava toplotne i akustične funkcije .
Bezbednost: Profilit staklo u potpunosti ispunjava minimalne uslove bezbednosti kao i pun obim za arhitektonsko projektovanje u isto vreme.

Upotreba:

Profilit staklo je idealno za izradu fasada i unutrašnje uređenje. Profilit se često koristi u spoljašnjim vertikalnim sistemima zatvaranja, pojedinačnim, dvostrukim, ravnim ili zaobljenim, u prostorijama u kojima je potrebna velika količina svetlosti: hotelima, poslovnim zgradama, šoping centrima, domovima zdravlja, između spratova, stepeništa. U nastojanju da se stvori vanvremenski karakter za građevinsku dizajn kancelarije, Profilit pruža arhitektama i dizajnerima inovativna rešenja.